Etiquetes

, , , , ,

D’entre tots els blogs de pastisseria i dolços, hi ha un que mereix especial atenció: Arts&chocolates. Al llarg de més d’un any de dedicació, detall, amor i creativitat s’han publicat entrades molt diverses però mantenint-se fidel a una línia essencial: el treball ben fet i els contes populars. I és que aquests últims són la font i el fons de molts dels temes escollits: des de la caputxeta a Alícia, passant pel Flautista d’Hamelí. La vinculació entre els postres elaborats i els contes escollits no és casual ni recurrent ja que l’autora busca captar la màgia del relat i plasmar-lo en la seva obra i fotografia.

L’altre punt a destacar és la secció de “postres en 10 min.”, una temàtica original i única a la comunitat blogger del país.  Aquí podrem trobar receptes per als mancats de temps però amants del bon menjar; amb una oferta que engloba des de pain perdu, gelats, batuts… fins a natilles i tartalettes. A més, són receptes pensades per elaborar a casa amb pocs ingredients, fet que ens pot ajudar a resoldre una visita inesperada o a donar-nos capritx després de sopar.

El blog té clares influències de tall francès. Tal i com ens reconeix l’autora, França ha sigut sempre una font d’inspiració i aprenentatge tant per la seva cultura com per al seu estil. L’interessat trobarà així múltiples referències al país gal, no tant per una admiració personal sinó per la necessitat de recorre a aquest país per introduir novetats i creacions avantguardistes. I és que molts dels productes que es citen a les receptes parteixen d’exclusives botiges de la capital o de remotes botiges online. França, en aquest aspecte, presenta una major oferta i accessibilitat als ingredients que no pas el nostre mercat nacional.

Dit això, el lector atent s’haurà adonat que el blog correspon a l’autora gironina Adriana Gómez, reconeguda professional del disseny i la comunicació (fet que queda reflectit en la claredat i empatia de les explicacions). Arts&chocolates esdevé així una pàgina ben posicionada dins de la comunitat blogger, present al Facebook i Twitter; no per “enchufe” ni amistats, sinó per mèrit i una dedicació sempre gratuïta a allò que li agrada. El fet de no ser una pàgina de masses o de milers de “Me gusta” es reflexa però qualitat dels seus contactes: Adriana col·labora amb Plandechicas, ha estat present en actes benèfics i és coneguda pels bloggers gastronòmics de més renom de l’Estat.

Trobareu el blog a:

http://artschocolates.wordpress.com/

Anuncis